CA Energi & Miljöteknik

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga en altan på min villa i Linköping och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar att bygga en altan, eller om ni behöver ha någon annan hjälp av en byggfirma i Linköping. Jag tänker berätta om ett företag som heter CA Energi & Miljöteknik och som hjälpte mig med bygget. Tack vare den kompetens som finns i detta företag, så har jag nu fått den altan som jag så länge hade önskat mig. 

 

Jag har inte bott i mitt hus särskilt länge och här finns det både ett och annat som behöver göras. Jag tycker det är roligt att vara husägare för det finns hela tiden olika saker att ta tag i, men faktiskt så är det ingenting som brådskar. Rom byggdes inte på en dag, och att jag har ett omodernt kök, och en planlösning som jag skulle vilja få ändrad, är inget som får mig att bli stressad. Men det finns en sak som är särskilt härligt med att ha ett hus, det är att kunna kliva rakt ut i trädgården. Att dessutom nu få ha förmånen att få sitta på sin altan, det är verkligen riktigt härligt! Att bygga denna altan det var verkligen det som jag prioriterade allra högst, och jag är riktigt nöjd med det jobb som CA Energi & Miljöteknik har gjort. Jag vet att det här är en byggfirma i Linköping som skulle kunna hjälpa många av er på ett bra sätt, med det allra mesta inom bygg och renoveringar. Hantverkarna på det här företaget har fått en utmärkelse, nämligen blivit årets hantverkare 2017, och en sådan utnämning delas bara ut till de allra bästa!